Continutul Principal

Nicolae Bănicioiu: „Astăzi prin eforturile colegilor mei a fost reparată o greșeală istorică referitoare la salarizarea unor categorii de oameni atât de necesari societății românești!”

Data: 29 aprilie 2020

Camera Deputaților a votat azi creșterea salariilor pentru kinetoterapeuți, ale căror venituri nu au crescut acum doi ani când s-au majorat salariilor medicilor.

„Astăzi prin eforturile colegilor mei a fost reparată o greșeală istorică referitoare la salarizarea unor categorii de oameni atât de necesari societății românești!

Alături de Victor Ponta am fost promotorul creșterilor în domeniul sanitar și continuăm să nu uităm ce am promis oamenilor”, a scris miercuri pe Facebook Nicolae Bănicioiu.

Fostul ministrul al Sănătății a luat cuvântul azi în Parlament.

„Deputații PRO România au fost de la început în favoarea reparării unei greșeli aproape istorice, și li s-a făcut dreptate în sfârșit și profesorilor de CFM, kinetoterapeuților și fizio-kinetoterapeuților, și într-adevăr, este o bucurie astăzi să constat că a întrunit voturile majoritare”, a precizat Bănicioiu în cadrul plenului.

În urmă cu doi ani, atunci când salariile din sistemul sanitar au crescut considerabil veniturile kinetoterapeuților și profesorilor CFM (Cultură Fizică Medicală) au stagnat și nu au beneficiat de majorări salariale.

 

Sursa: gândul.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.