Continutul Principal

Corina Crețu, îngrijorată de “politizarea” PNRR: Prezentarea planului în Parlamentul României este esențială. Adevăratul succes va fi folosirea tuturor acestor bani

Data: 14 mai 2021

Prezentarea Planului Național de Redresare și Reziliență în Parlamentul României este esențială, a afirmat joi europarlamentarul Corina Crețu (Pro România, S&D), referindu-se la mesajele transmise de oficialii europeni miniștrilor Guvernului României care au fost in aceasta săptămâna la Bruxelles.

“Prezentarea în Parlamentul României este esențială, așa cum au transmis oficialii europeni miniștrilor care au fost in aceasta săptămâna la Bruxelles. La fel de importanta era consultarea cu beneficiarii finali și administrațiile locale, indiferent de culoarea lor politica. Politizarea PNRR, mai ales a sumelor destinate Primăriilor, reprezintă o îngrijorare reală. Fiecare zi care trece scurtează termenele de implementare a proiectele, si așa scurte. Acesta este prețul întârzierii PNRR și, îmi pare rău, dar a lipsei de coerență”, a criticat Crețu, într-o postare pe Facebook.

Sursa: caleaeuropeana.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.