Continutul Principal

PRO România și PRO Moldova dezvoltă proiecte comune

Data: 7 octombrie 2020


PRO România și PRO Moldova își propun consolidarea relațiilor de cooperare, comunicare și sprijin politic reciproc atât în alegeri, cât și în cadrul unor proiecte pe care le vor dezvolta în beneficiul locuitorilor celor două țări.
Președinții celor două partide, Victor Ponta și Andrian Candu, susțin că relațiile dintre cele două țări sunt înghețate și că necesită o relansare așteptată de românii de pe ambele maluri ale Nistrului.
”Am informat partenerii din România despre blocajele organizate de guvernarea de moment din Moldova concurenților electorali incomozi și numeroasele încălcări admise în campania electorală pentru prezidențiale din acest an. Aceste abuzuri se produc pe un fundal deprimant de criză sanitară, socială și economică fără precedent, care depășește administrația Dodon și a adus sub pragul sărăciei sute de mii de familii”, a declarat Andrian Candu.
El a punctat acțiunile imediate care trebuie întreprinse pentru a repune Moldova pe calea dezvoltării democratice și a readuce subiectele importante pentru oameni pe agenda publică.
„Susțin echipa PRO Moldova și am toată încrederea că aceasta reprezintă singura alternativă politică pentru cei care vor cu adevărat democrație în Republica Moldova”, a declarat Victor Ponta.

07.10.2020 Comunicare PRO România

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.