Continutul Principal

Devino Membru

Informații membru

Nu ai găsit strada? Bifează căsuța și introdu manual strada.

Alte Informații

Declar pe propria răspundere că:

Am citit Statutul PRO România și sunt de acord cu toate prevederile acestuia. Nu mă aflu în niciuna din situațiile în care îmi sunt restricționate drepturile cetățenești, nu am făcut parte din structurile represive ale Securității Statului Român înainte de 1989 și nu am avut relații de colaborare sub nicio formă cu Securitatea Statului Român.

Datele mele de identificare și contact corespund realității și pot să fie utilizate pentru a primi materiale informative de partid sau înștiințări cu privire la diverse acțiuni ale organizației sau filialei. Prin completarea acesteia, îmi exprim acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, exclusiv referitor la activitatea PRO România, acestea fiind utilizate și prelucrate în conformitate cu prevederile Legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Pentru ca cererea dumneavoastră să fie înregistrată, trebuie să vă prezentați la cea mai apropiată filială sau organizație teritorială PRO România pentru a semna cererea.